S ponosom Vam predstavljamo naš novi MAJICE IVANA web shop, specijaliziran za posao tiska na majice.
Otvorenje webshopa

Velik izbor dizajnova!

Dolaskom ljeta i visokih temperature sve je spremno za kupnju nove odjeće i kratkih majica. Veliki izbor tema i motiva koji nas svakodnevno okružuju čekaju na Vas na našem novom web shopu. Mnoštvo kategorija majica za djecu, žene i muškarce.

Dizajn majice po želji!

Ukoliko imate jako dobru ideju i veliku želju za dizajn majice po mašti, ni to više nije problem. Jednostavno koristite Dizajniraj me sučelje i napravite majicu točno onakvu kakvu ste zamislili.

Usluga brze dostave

Dostava je kroz nekoliko dana na vašem kućnom pragu. Za to će se pobrinuti GLS kurirska služba, a na poseban zahtjev za dostavu ste u mogućnosti odabrati i Hrvatsku poštu. I to nije sve – za sve narudžbe preko 500 kn, dostava je besplatna.

Informacije o proizvodima

Sve informacije o proizvodima možete naći na samoj stranici proizvoda. Kroz nekoliko klikova odaberite model, boju i veličinu proizvoda kojeg želite naručiti. Dodatne informacije o proizvodima možete pronaći u izbornicima na dnu stranice.

Idealan poklon za vaše bližnje

Tražite idealan poklon za kćer, sina, rođakinju, kuma, punicu, bratića, prijateljicu? Na pravom ste mjestu. Poklonite joj personalizirani poklon bon u vrijednosti u kojoj vi to poželite. Više inforacija o ovoj mogućnosti nađite na Poklon bon stranici.

Dodatne pogodnosti

Mogućnost popusta na veće količine tiskanih materijala. Idealna prilika za udruge i tvrtke, team buildinge, sportske klubove, školarce i maturante. Javi nam se putem kontakt forme i zatraži ponudu.